Timp de citire : 1 min. si 25 sec.


Cu adevarat defect sau este un mod de functionare normal?

Factorul sesizarilor defectelor nefondate, este necunoasterea modului de lucru.


Multe din reclamatiile pe care noi le auzim astazi sunt ca: (face zgomot, pocneste…etc), tot ce va pot spune in aceasta privinta este ca sistemele moderne de racire au un sistem de dezghetare automata. Sistem care da o eficienta aparatului atat in durata de viata cat si in timpul de racire a produselor din interior.

Acest sistem de dezghetare automata poate sa provoace unelele zgomote ca de pocnituri, dar aceste zgomote sunt normale. Pentru ca gheata provenita din timpul ciclului de racire acum este fortata sa se topeasca si exact cum am invatat la fizica, cand grabesti dezghetarea se produc fisuri si ele genereaza zgomote.

Astazi sistemele frigorifice moderne folosesc agenti de racire ecologici, care intradevar sunt mai lenti in racire dar datorita faptului ca sunt combinati cu tehnologii moderne le cresc eficienta.

Un dezavantaj totusi il au deoarece in momentul cand acesti agenti de racier ecologici circula in circuitele frigorifice produc anumite zgomote (ca un scartait, fosnet…etc) care din faza de proiectare ele sunt luate in calcul si sunt antifonate cu spuma poliuretanica cu densitatea cat mai mica pentru ca sa existe un minim de transfer termic si fonic.

In concluzie acest zgomot nu genereaza efecte mecanice ce pot defecta produsul sau functionarea acestuia. Stati fara grija!


Programaeaza o interventie sau recomanda o persoana draga careia stii ca are nevoie de acest serviciu