Publicat 14 aprilie

     Timp citire: 1min si 02 sec.


Componentele mecanice si electronice astazi au nevoie de atentie.


Multi clienti merg pe principui cand se strica o repar, insa astazi produsele pentru a avea o durata de viata cat mai lunga au nevoie de verificare periodica. Printr-un singur control anual poti sa preintampini anumite problema de defectare si sa aflii daca folosesti in parametrii corecti dati de producator masina de spalat.

De multe ori ni s-a intamplat sa mergem in casele clientilor si acesti sa nu cunoasca produsul. Spre exemplu toate aparatele astazi au in dotare placi electronice, aceste placi sunt mai sensibile la socuri de tensune. Din pura comoditate este mai simplu sa scoti stecherul din priza ca sa opresti produsul sau locatia unde este amplasat aparatul nu-ti permite sa ai o priza si atunci alimentezi produsul la o priza din alta incapere.

Recomandarea noastra este ca in momentul finalizarii programului sa opriti de la butonul on/off programul si abia apoi sa scoateti din priza produsul. Astfel evitati sa creati un soc de tensiune ce poate provoca daune destul de serioase in timp.

In partea inferioara a cuvei (in interiorul masinii) se creaza printr-un furtun de cauciuc legatura dintre cuva si pompa de evacuare, in acest furtun de foare multe ori am gasit obiecte straine (monede, agrafe, clame, sosete mici, lenjerie intima). Aceste obiecte straine influenteaza in mod direct functionarea in parametrii a masinii de spalat, pot bloca pompa de evacuare iar pana sa constatati ce s-a intamplat acesta se arde.

Printr-o simpla revizie aceste obiecte pot fi indepartate si asa evitati sa aveti un cost suplimentar pentru remedierea masinii de spalat. Recomandarea noastra este sa faceti o revizie ori de catre dvs sau de o persoana autorizata de producator.


Programaeaza o interventie sau recomanda o persoana draga careia stii ca are nevoie de acest serviciu