Blogs

Latest blog post

Cum se instaleaza corect o hota?

Publicat 25 Mai Timp de citire: 1 min si 56 sec. O gospodina fericita este ...

Ce importanta au filtrele si cum ajuta?

Publicat 25 Mai Timp de citire: 1 min si 56 sec. Cand avem exces de ...

Mentenanta / revizie este obligatorie?

Publicat 14 aprilie      Timp citire: 1min si 02 sec. Componentele mecanice si electronice ...

Testimonials

We’ve been crafting beautiful websites, launching stunning brands and making clients happy for years.
Multumesc ca faceti ca lucrurile sa se intample rapid si bine. Am mai experimantat cu tot felul de meseriasi, dar o experienta atat de buna nu am avut cu nimeni. Asa ca sunteti trecuti in agenda telefonului "Meseriasii Nr 1"

Maria Ilie

Studenta
Din 2013 i-am cunoscut si de atunci cand am probleme in casa cu aparatele electocasnice doar pe ei ma bazez. Multumesc Exclusiv Home Service!

Marius Soare

Operator calculator
Da ca orice gospodina cand nu iti mai merge masina de spalat doresc cu nerabdare sa o repar. Pentru mine a fost important sa se repare reede si bine. Exact asa s-a intampat. Multumesc echipei de service si in special Dl Florin!

Oana Mitrica

Secretara
Am ajuns sa lucrez cu ei dupa o lunga trecere in revista a Service-urilor de pe piata si nu regret. Exact pe nevoia mea, promti, seriosi si de incredere. II recomand tuturor nu o sa regretati!

Popescu Vasile

Manager
De la Programarea online pana la reparatia efectiva a fost un timp foarte scurt. Sunt un om curios si intreb ce face tehnicianul, mi s-a raspuns cu profesionalism la fiecare reparatie (masina de spalat si frigider). Intr-un cuvant profesionisti de incredere. Multumesc!

Cristian Olteanu

Psiholog
Faptul ca sunt bucatareasa gatesc mult. Am avut o problema cu aragazul, am sunat la Home Service si in aceeasi zi au remedia aragazul. Sunt multumita, recomand!

Maria Acatrinei

Bucatareasa

Clients

We are always working hard to build the real values.