Timp citire: 1min si 46 sec.


Alegerile corecte dau intotdeauna rezultate pe masura. Tehnici importante pentru o buna si lunga utilizare.


Pozitionarea masinii de spalat este descrisa in manualul de instalare, ce va pot preciza referitor la acesta situatie exista o metoda clara si sigura pentru pozitionarea corecta in functie de pardoseala unde este asezat produsul.

La prima instalare a masinii de spalat demontati suruburile/accesoriile de transport cu care este prevazut aparatul, aveti instructiunile atasate de produs sau cereti vanzatorului sa va puna la dispozitie aceste instructiuni. Nu de multe ori am constata cuve sparte in timpul spalarii pentru ca nu au fost demontate suruburile /accesoriile de transport. Trebuie sa stiti ca garantia pe care o aveti pentru produsul dvs nu acopera acestat situatie.

Montarea se face relativ usor, trebuie sa aveti grija sa scoateti toate ambalajele de protectie pentru transport chiar si sub masina am gasit ambalaje de protectie. Alegerea locului de pozitionare trebuie sa fie o suprafata dura si cat mai plana.

Atentie insa din experienta am avut situatii unde masinile de spalat au fost montate pe o suprafata inclinata(chiar in baie) in asemenea situatie masina de spalat are tendinta sa fie cat mai instabila.

Masina de spalat este dotata cu picioare reglabile fiind patru la numar, aceste picioare ofera posibilitatea de regla a planaitatii in functie de pardosea. Toate cele patru picioare se strang la maximum se aseaza produsul in locul destinat si de deasupra produsului pe diagonala cu podul palmelor apasal pe colturi.

Daca intre colturile diagonalei exista un joc doar picioarele din fata se desfac pana cand jocul dispare. Secretul este ca centrul de greutate a masinii de spalat sa fie cat mai apropae de podea, el influenteaza extrem de mult balansul din timpul stoarcerii.

Ce trebuie sa stiti este ca balansul din timpul stoarcerii este dat de o pozitionare incorecta a masinii de spalat, centru de greutate este prea sus fata de amprenta masinii la sol sau rufele din interiorul cuvei sunt inegale (aici precizez ca trebuie intotdeauna sa spalati rufe mari cu rufe mici).

Cu alte cuvinte totul tine de modul de utilizare si de instalare a masinii de spalat.


Programaeaza o interventie sau recomanda o persoana draga careia stii ca are nevoie de acest serviciu