Timp de citire: 2 min si 05 sec.


Avem o experienta in utilizarea acestui produs, oare stiim chiat totul despre alegera lor?

Tendinta in tehnologie este in schimbare, atat si aceste produse tin pasul cu evolutie.


Aproape la toate intervențiile pe care le avem pe teren zilnic, primim de la clienți următoarea întrebare? Care mașina este mai buna sau cum sa alegem o mașina noua?

Când achiziționați o mașina de spălat rufe, intra in luarea deciziei mai mulți factori: partea financiara, ce nevoie poate sa acopere acest produs, durabilitatea si partea estetica.

Primul factor la care ar trebui sa va uitați, este ce nevoie aveți de la acest produs, si nu întâmplător pun acest factor pe primul loc. Pentru ca in interacțiunea noastră cu clienții prin intermediul service-ului la domiciliu, am constatat ca mașinile de spălat vin la pachet cu mai multe programe dar 80% din clienți folosesc unul, doua sau maxim trei programe.

Pentru a putea economisi bugetul va uitați la nevoia des si apoi către buget. Daca nevoia des este sa spălați bumbac si sintetice, clar ca produsul des trebuie sa conțină obligatoriu programe pentru acest tip de țesături. Daca articolele din lâna sunt in garderoba des si nu le spălați acasă sau optați pentru o spălătorie profesionala, atunci este clar ca programul pentru lâna va fi utilizat mai puțin sau chiar deloc. Daca doriți sa spălați încălțăminte sportiva trebuie sa știți ca sunt mașinii de spălat cu program dedicat acestei cerințe. Mașinile de spălat ce nu dețin acest program se pot defecta in timpul utilizării, pentru ca unele componente mecanice nu fac fata greutății sau loviturilor care se produc in timpul rotirii cuvei.

Bugetul este un factor important pentru toți când vine vorba de achiziție, si de foarte multe ori cumpăram emoțional si mai puțin rațional. Va recomand sa aveți in calcul si fiabilitatea mașinii de spălat. Fiabilitatea este data astăzi de interacțiunea dintre utilizator si produs, de cate haine introducem intra-un ciclu de spălare, de ce cantitate de detergent/balsam folosim si de cat de des efectuam cilul de spălare.  Recomandarea mea este sa citiți cu atenție manualul de utilizare, chiar daca pare un banal manual de utilizare fiți atenți la notele din subsolul sau la sfârșitul manualului de utilizare , va pot da indicii concrete despre cum sa folosiți mașina de spălat si sa o aveți o perioada cat mai lunga.

Despre părea estetica tine acum de fiecare in parte si de spațiul unde este poziționat aparatul. Trebuie sa aveți in calcul temperatura ambientala a spațiului unde veți utiliza mașina de spălat cat si sa evitați sa fie intra-un mediu umed. Știu ca mulți vor preciza ca este un produs care se poziționează in 90% in baie si ca va rezista, iată ca astăzi lucrurile nu mai stau in direcția aceasta.

Ca sa evitați rugina, îngălbenirea, sau defectarea unor componente electronice datorata umidității, aerisiți cat mai des spațiul unde set utilizat. Eu acasă nu am ferestre la baie dar țin cat mai des ușa deschisa pentru ca temperatura/umiditatea sa fie cat mai constata.

Luați in calcul acești factori in decizia de achiziție si cu siguranța veți fi mult mai feriți de produsul achiziționat.


Programează o intervenție sau recomanda o persoana draga căreia știi ca are nevoie de acest serviciu